OVER

Dit ZIJN wij

KENNISPLAATS VESPER 

De Bibliotheek Midden-Brabant lanceert een nieuwe netwerkorganisatie: KennisPlaats Vesper, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen met ambitie van 18 tot 88 jaar. Ons Koningsoord in de Bibliotheek Berkel-Enschot is de centrale ontmoetingsplek.

Samen met ondernemende partners houden wij het tempo erin en gaan door met programmeren. Zo kun jij als ondernemer up-to-date blijven en doorpakken. Dat willen wij, maar jij vast ook? Om deze redenen hebben wij verschillende programma onderdelen omgezet van fysiek naar digitaal.

Op deze pagina vind je alles over het team achter KennisPlaats Vesper en waar KennisPlaats Vesper voor staat.

Community icon

Community

De KennisPlaats is een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde, ambitieuze mensen regelmatig bij elkaar komen om kennis, successen en uitdagingen te delen.

Events icon

Events

Drie keer per jaar organiseren we een KennisPlaats-event: één om kennis te delen, één om te verbinden en één om je horizon te verbreden.

Meetups

Meetups

In Koningsoord is er alle ruimte voor spontane of geplande ontmoetingen tussen ambitieuze professionals. De Bibliotheek biedt bijzondere werk- en overlegplekken met gratis WiFi.

Bibliotheek

Bibliotheek

Kom werken op de vide boven in de kapel of strijk neer bij de werkplekken in de kloostergangen, waar je de collectie van de Bibliotheek zo bij de hand hebt.

Extra's

Extra's

Doe je voordeel met de actuele collectie management- en informatieve boeken en neem een korte break aan de leestafel of bij Hemels Eten & Drinken.

ONS TEAM

Carolien Latijnhouwers

Carolien Latijnhouwers

“Mijn naam is Carolien Latijnhouwers van Gewooncaat Interieur. Al jaren heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een fijn en gezellig huis.” 

Gerrit Bout

Gerrit Bout

“Na een jarenlange, geslaagde carrière in de financiële wereld, ben ik in 2016 zelf gestart met het adviseren bij loopbaanvraagstukken, ontslagkwesties en persoonlijke ontwikkeling.”

Nihal Vogels

Nihal Vogels

TAART by Nihal is een financieel advieskantoor, waarbij wordt geadviseerd vanuit een langdurige relatie. Je kunt bij ons terecht voor advies over hypotheken, pensioen, vermogen, nalatenschap en overige financiële zaken.”

Marieke Vermeer

Marieke Vermeer

“Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en er naar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker bij Bibliotheek Midden-Brabant. De focus ligt steeds op cultureel ondernemerschap en lokale verankering voor de Tilburgse Bibliotheken.”

Katrijn de Kort

Katrijn de Kort

“Mensen verbinden en onderlinge kennisoverdracht staan bij mij centraal als Community Librarian. Daarnaast ben ik te vinden in de frontoffice van de Bibliotheek LocHal en coördineer ik het Cursushuis.”

Hanne Delbaere

Hanne Delbaere

“Ik ben als studente journalistiek aangesloten bij Kennisplaats Vesper om mee na te denken over de invulling van tekst en beeld. Leren doe ik het liefst als ik het ook meteen in de praktijk kan uitvoeren. Daarnaast ben ik graag actief bezig. “

ROUTEBESCHRIJVING

Benieuwd naar Ons Koningsoord? Kom gerust een keertje langs! Parkeren is gratis. Indien u gebruikt maakt van een navigatiesysteem is het adres: Trappistinnentuin 77, Berkel-Enschot. Als uw navigatie dit adres niet aangeeft, dan gebruikt u Raadhuisstraat 1 en gaat u vóór het spoor linksaf.

Vanuit Breda/Tilburg/Eindhoven:

U volgt de A58/E312, neem afrit 2 Berkel-Enschot. U neemt de Puccinilaan en slaat linksaf naar de Generaal Eisenhowerweg. Deze wordt vervolgd naar de Raadhuisstraat. Aan het einde van de Raadhuisstraat kunt u voor het spoor linksaf slaan.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch:

U volgt de N65, neem afrit 2 Berkel-Enschot. U neemt de Puccinilaan en slaat linksaf naar de Generaal Eisenhowerweg. Deze wordt vervolgd naar de Raadhuisstraat. Aan het einde van de Raadhuisstraat kunt u voor het spoor linksaf slaan. 

Met openbaar vervoer vanuit Tilburg:

U pakt vanaf station Tilburg stadsbus 9 (richting Udenhout), u stapt uit bij de halte Generaal Eisenhowerweg Berkel-Enschot. Loop in noordwestelijke richting op de generaal Eisenhowerweg naar Eikenbosch, weg vervolgen naar de Raadhuisstraat.