Dit ZIJN wij

KENNISPLAATS VESPER 

De Bibliotheek Midden-Brabant lanceert een nieuwe netwerkorganisatie: KennisPlaats Vesper, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen met ambitie van 18 tot 88 jaar. Ons Koningsoord in de Bibliotheek Berkel-Enschot is de centrale ontmoetingsplek.

Samen met ondernemende partners houden wij het tempo erin en gaan door met programmeren. Zo kun jij als ondernemer up-to-date blijven en doorpakken. Dat willen wij, maar jij vast ook! Om deze redenen hebben wij verschillende programma onderdelen omgezet van fysiek naar digitaal.

Op deze pagina vind je alles over het team achter KennisPlaats Vesper en waar KennisPlaats Vesper voor staat.

ONS TEAM

Carolien Latijnhouwers

Carolien Latijnhouwers

“Mijn naam is Carolien Latijnhouwers van Gewooncaat Interieur. Al jaren heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een fijn en gezellig huis.” 

Nihal Vogels

Nihal Vogels

TAART by Nihal is een financieel advieskantoor, waarbij wordt geadviseerd vanuit een langdurige relatie. Je kunt bij ons terecht voor advies over hypotheken, pensioen, vermogen, nalatenschap en overige financiële zaken.”

Marieke Vermeer

Marieke Vermeer

“Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en er naar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker bij Bibliotheek Midden-Brabant. De focus ligt steeds op cultureel ondernemerschap en lokale verankering voor de Tilburgse Bibliotheken.”

Katrijn de Kort

Katrijn de Kort

“Mensen verbinden en onderlinge kennisoverdracht staan bij mij centraal als Community Librarian. Daarnaast ben ik te vinden in de frontoffice van de Bibliotheek LocHal en coördineer ik het Cursushuis.”

ROUTEBESCHRIJVING

Benieuwd naar Ons Koningsoord? Kom gerust een keertje langs! Parkeren is gratis. Indien u gebruikt maakt van een navigatiesysteem is het adres: Trappistinnentuin 77, Berkel-Enschot. Als uw navigatie dit adres niet aangeeft, dan gebruikt u Raadhuisstraat 1 en gaat u vóór het spoor linksaf.

Vanuit Breda/Tilburg/Eindhoven:

U volgt de A58/E312, neem afrit 2 Berkel-Enschot. U neemt de Puccinilaan en slaat linksaf naar de Generaal Eisenhowerweg. Deze wordt vervolgd naar de Raadhuisstraat. Aan het einde van de Raadhuisstraat kunt u voor het spoor linksaf slaan.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch:

U volgt de N65, neem afrit 2 Berkel-Enschot. U neemt de Puccinilaan en slaat linksaf naar de Generaal Eisenhowerweg. Deze wordt vervolgd naar de Raadhuisstraat. Aan het einde van de Raadhuisstraat kunt u voor het spoor linksaf slaan. 

Met openbaar vervoer vanuit Tilburg:

U pakt vanaf station Tilburg stadsbus 9 (richting Udenhout), u stapt uit bij de halte Generaal Eisenhowerweg Berkel-Enschot. Loop in noordwestelijke richting op de generaal Eisenhowerweg naar Eikenbosch, weg vervolgen naar de Raadhuisstraat.