INSPIREER & CREËER

Webinars

KennisPlaats Vesper gaat online starten met programmeren, zodat jij als ondernemer up-to-date blijft en door kan blijven pakken. Dat willen wij, maar jij vast ook?! Om deze redenen hebben wij programma onderdelen omgezet van live naar online.

Webinars KPV
KennisPlaats Vesper Logo Groen

Events

Laat je inspireren! Op onze fysieke bijeenkomsten staat het delen van kennis centraal. Ontmoet ondernemers en ontdek de uiteenlopende onderwerpen in kleine of grote bijeenkomsten.

Blogs

Leer van je mede-ondernemers, profiteer van de ervaringen van een ander. Een plek voor ondernemers om elkaar te helpen, te adviseren en te inspireren. Elke week hebben we nieuwe verhalen en tips van succesvolle ondernemers. Dus pak je kans om je onderneming verder te helpen; Onderneem het ervan!

Blogs KPV
Standing Man In Front Of Audience
KennisPlaats Vesper Logo Oranje

MasterMind

Of je nu directeur bent van een BV, in loondienst, zzp’er, gepensioneerd ondernemer of student: iedereen heeft een sparringpartner nodig. Tijdens de Mastermind-avond deel je jouw professionele uitdagingen met gelijkgestemden. Na iedere Mastermind is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje in de inspirerende omgeving van Koningsoord.