Geschreven door admin

2 dec, 2021

Het eerste inspiratie event van 2022!

Graag nodigen we je uit voor een inspiratieavond op donderdag 10 februari 2022.

We beginnen het jaar met niemand minder dan Hedwyg van Groenendaal. Als e-learning specialist helpt zij bedrijven en organisaties met het inzetten van e-learning. Als kennisondernemer verdien je je geld met wat je weet. Met wat er in je hoofd zit dus. Tijdens deze inspiratieavond leert Hedwyg van Groenendaal je hoe dat werkt. Ze gaat je inspireren met hoe ze dat zelf al jaren doet, maar ze vertelt ook hoe jij daarmee aan de slag kunt.

We beginnen het jaar met niemand minder dan Hedwyg van Groenendaal. Als e-learning specialist helpt zij bedrijven en organisaties met het inzetten van e-learning. Daarnaast leert ze ondernemers hoe ze zichzelf als expert in de markt zetten. VHedwyg leert je welke 3 dingen je als kennisondernemer nodig hebt, hoe je het succes naar je hand zet en hoe jij jouw plek in de markt claimt. En zoals we Hedwyg kennen, ga je tijdens deze avond niet alleen achteroverleunen, maar ook aan de slag met de waardevolle kennis die nu al in jouw hoofd zit. 

Je kunt vandaag beslissen dingen anders te gaan doen, voor jezelf, je bedrijf en voor de mensen die jij goed kunt helpen.
 
Gezien het interactieve karakter zal er slechts plaats zijn voor 20 deelnemers. Geef je dus snel op, want vol is vol.

Programma:
19:45 uur inloop
20:00 uur aanvang
21.15 uur afronding en afsluiting
21:30 uur Einde avond

Ticketprijs is €12,50 incl. consumptie.
(Deze avond is gratis bij inschrijving via studentenemail adres)

We verheugen ons op je komst op 10 februari!

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *