Geschreven door admin

29 nov, 2021

Spannende tijden!

26-11-2021 door Katrijn de Kort

Op het moment dat ik deze blog schrijf ben ik in afwachting van de persconferentie vanavond. Mogen we wel of niet door met het geven van cursussen? Waarschijnlijk moeten we de deuren van onze bibliotheken eerder gaan sluiten waardoor onze cursussen wederom uitgesteld moeten worden of online verder doorgaan. Maar gelukkig kunnen we al terugkijken op een mooi eerste half jaar van dit cursusseizoen waarin veel van onze cursussen door konden gaan en nog ingehaald zijn van het vorige seizoen.

Op zulke momenten ben ik extra blij met ons aanbod aan online cursussen, zodat we onze leden niet hoeven teleur te stellen. Met maar liefst 160 cursussen die je als lid van de bibliotheek online kan volgen moet er zeker iets voor je bijzitten!

Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat ik op verschillende plekken in de organisatie werkzaam ben en zo verschillende elementen van het bibliotheekwerk aan elkaar kan koppelen en op die manier bezig kan zijn met blended learning. Zo kan je naast een fysieke cursus die je bij ons kunt volgen, als lid van de bibliotheek, dus ook nog een van de 160 gratis online cursussen volgen. Hebben wij een enorme collectie aan boeken, tijdschriften en vakbladen waardoor je nog verder kunt leren. En ook bieden wij bij de Bibliotheek Midden-Brabant vele activiteiten aan die wellicht aansluiten bij jouw cursus/interesses. Het hoeft dus niet te stoppen bij die ene cursus!

En helemaal leuk is het om hier aan te kondigen dat onze eigen Nihal Vogels in januari start met het geven van online cursussen in Financieel je btw op orde. En voor deze online cursus maakt het niet uit of je lid van de bibliotheek bent of niet!

Dus lockdown of geen lockdown we gaan gewoon door!

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *