Geschreven door admin

5 mei, 2021

Heb jij jouw oud aangiftes wel eens bekeken?

maart 29, 2021/door Nihal Mansur

Ik heb er al eens vaker over geschreven, het middelen fenomeen! Je kunt de inkomsten en inkomstenbelasting over drie jaar verdelen als gemiddelde. En als je meer dan € 545,- te veel belasting betaald hebt, dan kun jij je geld terugvragen.

Veel mensen nemen de moeite niet om dit in werking te zetten. Het is zelfs zo, dat de Belastingdienst deze vorm van belastingteruggaaf in de toekomst wil stopzetten. Ik roep jullie op, beste lezers, om de te veel betaalde belasting terug te vragen! Je hebt er gewoon recht op. En als dit je niet stimuleert, bedenk dan eens dat je gewoon een extra spaarpotje creëert door je aanvraag.

Wil je weten waar je begint? Of heb je misschien wel hulp nodig? Lees dan snel verder: https://www.taartbynihal.nl/blog/heb-jij-jouw-oud-aangiftes-wel-eens-bekeken/

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *