Geschreven door Thijs Launspach

Thijs is expert op het gebied van stressmanagement, burn-out en millennials. Hij heeft verschillende boeken over deze onderwerpen geschreven. Zijn nieuwste boek over stress en burn-out, Fokking druk (‘Effing busy’), verscheen in oktober 2018 bij Spectrum. Eerdere boeken waren Het Millennial Manifest (‘The Millennial Manifesto’, 2017) en Quarterlife (2012).

11 Jun, 2020

6 oktober inspirerende webinar: ‘Werk kan ook uit’

6 oktober: (online) event met Thijs Launspach

Ben jij weleens ‘lekker druk’? Druk is het nieuwe normaal. Maar hoe normaal en gezond is dat?  Meer dan ooit kampen we met chronische stress en burn-out klachten. Het lijkt wel alsof de wereld steeds meer van ons vraagt. 

 Thijs Launspach

 Met trots presenteren wij de spreker van aankomend event: schrijver, psycholoog en trainer Thijs Launspach. Thijs heeft meerdere anti-stress boeken op zijn naam staan. Zijn nieuwste boek ‘Werk kan ook uit’ omschrijft maar liefst 52 manieren om jouw dag stressvrij te houden!

Wil jij dit webinar fysiek of online bijwonen?  Meld je aan via de link:

  Event op locatie:

 https://www.eventbrite.nl/e/119428133763

 Online event:

 https://www.eventbrite.nl/e/119423357477

Voor de fysieke bijeenkomst zijn beperkte plaatsen aanwezig dus wees er snel bij, vol=vol                          Studenten kunnen het event gratis bijwonen!

 

 

 

 

 

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *