Webinar

Geschreven door Marieke Vermeer

Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en er naar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker bij Bibliotheek Midden-Brabant. De focus ligt steeds op cultureel ondernemerschap en lokale verankering voor de Tilburgse Bibliotheken.

9 Jun, 2020

Vergroot je zichtbaarheid op social media

Natuurlijk ben je als ondernemer actief op social media! Ook in deze onzekere coronatijden probeer je online alles op orde te hebben en in contact te staan met je klanten. Echter is het best een uitdaging om regelmatig iets te posten. Om je verder te helpen geven wij een webinar vanuit online marketingbureau Achievr.

Wij zijn Antony van Riel en Dirk van de Wiel, oprichters van online marketingbureau Achievr uit Tilburg. Wij gaan in op verschillende onderwerpen over social media en en de meest gebruikte kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast weten wij alles over de beste manieren van online adverteren en je doelgroep bereiken. Uiteraard zullen we zoveel mogelijk vragen uit het online publiek beantwoorden.

 

 

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *