Hey ondernemer! Heb jij lef?

Geschreven door Marieke Vermeer

Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en er naar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker bij Bibliotheek Midden-Brabant. De focus ligt steeds op cultureel ondernemerschap en lokale verankering voor de Tilburgse Bibliotheken.

28 mei, 2019

Hey ondernemer! Heb jij lef?

Hey ondernemer, heb jij lef? Laat je inspireren door de ervaringsverhalen van andere ondernemers met lef en kom naar de inspiratieavond van Kennisplaats Vesper  in Ons Koningsoord te Berkel-Enschot. Wij zijn trots dat Patrick Krijnen en Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek hun successtory willen delen!

Patrick Krijnen is gepassioneerd 21-jarige ondernemer. Op 15-jarige leeftijd startte hij zijn eigen onderneming Digital Creative Design. Drie jaar later stelde hij zichzelf de vraag: Is dit nu wat ik wil? “Nee dat is het niet en dit was mijn eerste echte stap als ondernemer.” Nu is hij CTO van een wereldwijde organisatie.

Henny de Haas staat aan het roer van Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. Het installatiebedrijf bestaat 100 jaar en draagt het predicaat Koninklijk! Bij Hoppenbrouwers staan de medewerkers op nummer 1! Henny focust zich op het herkennen van talenten en de doorontwikkeling daarvan. “Zeg wat je wilt, laat dat blijken, schrijf je droom op, creëer een droom! Als je iets wilt veranderen dan moet je zelf de verandering zijn.”


Kom luisteren en sparren met deze twee ondernemers. Na afloop ontvang je het boek ‘Ondernemen met lef’ van Arko van Brakel, een inspiratiebron voor een ondernemend leven.
Lef-Event

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *