KennisPlaats Vesper Zaal

Geschreven door Marieke Vermeer

Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en er naar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker bij Bibliotheek Midden-Brabant. De focus ligt steeds op cultureel ondernemerschap en lokale verankering voor de Tilburgse Bibliotheken.

9 okt, 2018

Zacht Werken

Je bent een zelfstandig professional, met een druk bedrijf of een zware baan. Je kent je talenten en je werkt hard. Je steekt volop energie in het najagen van je ambities, maar je vraagt je af: doe ik dat wel op de slimste manier? Want het vraagt veel van je. Met mijn aanpak leer je om harder te groeien met zacht werken (de tegenhanger van hard werken). Dat gaat niet om wilskracht en druk zijn.

Persoonlijke blokkades of belemmeringen lossen we op en zetten we om in rust, kracht en vertrouwen. Daarbij zet ik zo nodig de ‘zombiejacht’ in; dat is een stevige en praktische sessie, waarin we in je blokkerende emoties en lastige stemmetjes omzetten in licht, rust en ruimte. Dingen die je altijd hebben belemmerd in je leven en je werk zijn na deze sessie verdwenen. Dat geeft ruimte voor ongedwongen groei, zonder wilskracht of hard werken. Zaken die vroeger een worsteling voor je waren, doe je nu als vanzelf. 

Zacht werken is belangrijk in mijn werk en mijn leven. Maar hoe is dat zo gekomen? Waarom vind ik dit zo belangrijk? En hoe is dat gebaseerd op de ervaringen uit mijn eigen leven? 

Bekijk andere artikelen…

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *